Ancho-Sos De Aluniță De Caju

Ancho-Sos De Aluniță De Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de aluniță Ancho-caju. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho, și Sos Ancho-Stafide.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile și semințele din ardei iute, rezervând 2 linguri de semințe; aruncați tulpinile. Rupeți ardeii iute în bucăți mari și puneți-le într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti timp de 5 minute sau pana se incalzeste bine, intorcand bucati ocazional (aveti grija sa nu ardeti ardeii iute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați ardeii iute și apa clocotită într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scurgere.
4
Combinați ardeii iute și roșiile într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Combinați semințele de susan și caju în tigaie la foc mediu. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand semintele de susan se rumenesc usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați semințe de chile rezervate; gătiți încă 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de semințe de susan în amestecul de roșii în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Puneți tortilla în tigaie la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Rupeți tortilla și pâinea prăjită pumpernickel în bucăți mari; se adaugă la amestecul de roșii. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (stafide prin cuișoare); gatiti 2 minute sau pana cand stafidele se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Combinați amestecul de stafide, amestecul de roșii și 1 cană de bulion într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Combinați amestecul și bulionul rămas în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Se servește cald.
16
Notă: păstrați sosul de aluniță Ancho-caju rămas într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista