Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de aluniță Ancho-caju. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho, și Sos Ancho-Stafide.
Instrucțiuni
1
Scoateți tulpinile și semințele din ardei iute, rezervând 2 linguri de semințe; aruncați tulpinile. Rupeți ardeii iute în bucăți mari și puneți-le într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti timp de 5 minute sau pana se incalzeste bine, intorcand bucati ocazional (aveti grija sa nu ardeti ardeii iute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Combinați ardeii iute și apa clocotită într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgere.
4
Combinați ardeii iute și roșiile într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați semințele de susan și caju în tigaie la foc mediu. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand semintele de susan se rumenesc usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați semințe de chile rezervate; gătiți încă 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de semințe de susan în amestecul de roșii în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Puneți tortilla în tigaie la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Rupeți tortilla și pâinea prăjită pumpernickel în bucăți mari; se adaugă la amestecul de roșii. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpernickel
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
9
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (stafide prin cuișoare); gatiti 2 minute sau pana cand stafidele se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Combinați amestecul de stafide, amestecul de roșii și 1 cană de bulion într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Combinați amestecul și bulionul rămas în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Se servește cald.
16
Notă: păstrați sosul de aluniță Ancho-caju rămas într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.