Ancho-Sos De Aluniță De Caju

Ancho-Sos De Aluniță De Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de aluniță Ancho-caju. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho, și Sos Ancho-Stafide.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile și semințele din ardei iute, rezervând 2 linguri de semințe; aruncați tulpinile. Rupeți ardeii iute în bucăți mari și puneți-le într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti timp de 5 minute sau pana se incalzeste bine, intorcand bucati ocazional (aveti grija sa nu ardeti ardeii iute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Combinați ardeii iute și apa clocotită într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgere.
4
Combinați ardeii iute și roșiile într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați semințele de susan și caju în tigaie la foc mediu. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand semintele de susan se rumenesc usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați semințe de chile rezervate; gătiți încă 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de semințe de susan în amestecul de roșii în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți tortilla în tigaie la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Rupeți tortilla și pâinea prăjită pumpernickel în bucăți mari; se adaugă la amestecul de roșii. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (stafide prin cuișoare); gatiti 2 minute sau pana cand stafidele se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Combinați amestecul de stafide, amestecul de roșii și 1 cană de bulion într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Combinați amestecul și bulionul rămas în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Se servește cald.
16
Notă: păstrați sosul de aluniță Ancho-caju rămas într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista