Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de aluniță Ancho-caju. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho, și Sos Ancho-Stafide.
Instrucțiuni
1
Scoateți tulpinile și semințele din ardei iute, rezervând 2 linguri de semințe; aruncați tulpinile. Rupeți ardeii iute în bucăți mari și puneți-le într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti timp de 5 minute sau pana se incalzeste bine, intorcand bucati ocazional (aveti grija sa nu ardeti ardeii iute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați ardeii iute și apa clocotită într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Scurgere.
4
Combinați ardeii iute și roșiile într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Combinați semințele de susan și caju în tigaie la foc mediu. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand semintele de susan se rumenesc usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați semințe de chile rezervate; gătiți încă 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de semințe de susan în amestecul de roșii în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Puneți tortilla în tigaie la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Rupeți tortilla și pâinea prăjită pumpernickel în bucăți mari; se adaugă la amestecul de roșii. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpernickel
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (stafide prin cuișoare); gatiti 2 minute sau pana cand stafidele se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Combinați amestecul de stafide, amestecul de roșii și 1 cană de bulion într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
13
Combinați amestecul și bulionul rămas în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Se servește cald.
16
Notă: păstrați sosul de aluniță Ancho-caju rămas într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe