Ancho Mashers
Ancho Mashers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 373 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, piper, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Mashers, Verde Chile Mashers, și Mashers De Rozmarin-Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și sferturi de cartofi. Aduceți cartofii și apa sărată pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; gatiti 20 pana la 30 de minute la foc mediu sau pana se inmoaie.
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați ardei iute, roșii și zahăr; gătiți 2 până la 4 minute sau până când ardeii iute încep să se înmoaie.
Transferați amestecul într-un blender și procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron. Sare după gust.
Bateți cartofii, frișca, jumătate și jumătate și untul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Puneți piureul de chile peste piureul de cartofi și rotiți ușor cu un cuțit pentru un efect marmorat.
Adăugați piper după gust.