Anapakaya Paala Koora

Anapakaya Paala Koora
Anapakaya Paala Kooran este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână pudră de asafoetida, tărtăcuță de calabash, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kobbari Paalan Undrallu-Paal Kozhukattai ( cu jaggery și lapte de cocos) - Vinayaka Chaturthi S-imagini pas cu pas, Methi Dal / Menthi Koora Pappu, și Kalchinan Aratikaya Koora-Curry De Pătlagină Prăjită În Stil Andhra.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți ardeii roșii chile, semințele de chimen, semințele de muștar și semințele de coriandru în uleiul fierbinte până când încep să se stropească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați frunzele de curry și pudra de asafoetida; se amestecă. Gatiti si amestecati bucatile de tărtăcuță în amestec până se încălzesc și se acoperă în amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se toarnă laptele în tigaie și se fierbe. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați amestecul să fiarbă până când tărtăcuța este gătită, aproximativ 15 minute. Condimentați cu ardeiul roșu măcinat și sarea; mai fierbeți încă un minut. Dacă rămâne prea mult lichid, creșteți căldura la mare și gătiți până când este redus după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista