Anapakaya Paala Koora

Anapakaya Paala Kooran este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână pudră de asafoetida, tărtăcuță de calabash, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kobbari Paalan Undrallu-Paal Kozhukattai ( cu jaggery și lapte de cocos) - Vinayaka Chaturthi S-imagini pas cu pas, Methi Dal / Menthi Koora Pappu, și Kalchinan Aratikaya Koora-Curry De Pătlagină Prăjită În Stil Andhra.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți ardeii roșii chile, semințele de chimen, semințele de muștar și semințele de coriandru în uleiul fierbinte până când încep să se stropească.
Adăugați frunzele de curry și pudra de asafoetida; se amestecă. Gatiti si amestecati bucatile de tărtăcuță în amestec până se încălzesc și se acoperă în amestecul de ulei.
Se toarnă laptele în tigaie și se fierbe. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați amestecul să fiarbă până când tărtăcuța este gătită, aproximativ 15 minute. Condimentați cu ardeiul roșu măcinat și sarea; mai fierbeți încă un minut. Dacă rămâne prea mult lichid, creșteți căldura la mare și gătiți până când este redus după bunul plac.