Ananas și grătar creveți Kabobs
Reteta de ananas & BBQ creveți Kabobs este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ceapă, bucăți de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ananas Creveți Kabobs, Frigarui creveți și ananas Kabobs, și Creveți, pepene galben și ananas.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Filetați jumătate din creveți, ananas și legume alternativ pe 2 frigarui paralele. Repetați cu ingredientele rămase și frigarui suplimentare pentru a forma 2 kabobs.
Grătar 4 până la 6 min. sau până când creveții devin roz, întorcându-se și perindând ocazional cu sos de grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris