Ananas Tangerine Batido

Ananas Tangerine Batido
Reteta ananas Tangerine Batido este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rom, suc de lămâie, suc de mandarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mandarină—Cifre De Afaceri Cu Ananas Caramelizat, Plăcintă Cu Mandarină: Cifre De Afaceri Cu Ananas Caramelizat, și Sos de afine cu suc de portocale, mandarine și ananas.

Instrucțiuni

1
Lucrând în 3 loturi, ananas pur, banane și sucuri într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați ca pur și simplu într-un ulcior mare. (Dacă ananasul este deosebit de fibros, se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii, apăsând puternic și apoi aruncând solidele.) Se amestecă romul. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră. Amestecați din nou (sau amestecați pentru o textură mai spumoasă) chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Batido poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate18
Revista