Ananas Tangerine Batido
Reteta ananas Tangerine Batido este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rom, suc de lămâie, suc de mandarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mandarină—Cifre De Afaceri Cu Ananas Caramelizat, Plăcintă Cu Mandarină: Cifre De Afaceri Cu Ananas Caramelizat, și Sos de afine cu suc de portocale, mandarine și ananas.
Instrucțiuni
Lucrând în 3 loturi, ananas pur, banane și sucuri într-un blender până se omogenizează.
Transferați ca pur și simplu într-un ulcior mare. (Dacă ananasul este deosebit de fibros, se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii, apăsând puternic și apoi aruncând solidele.) Se amestecă romul. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră. Amestecați din nou (sau amestecați pentru o textură mai spumoasă) chiar înainte de servire.
Batido poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.