Ananas-Nucă De Cocos Crisp
Ananas-nucă de cocos Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 19%. Încercați Ananas-Nucă De Cocos Crisp, Ananas, Kumquat Și Ghimbir Crocant Cu Topping De Nucă De Cocos, și Căpșuni, ananas și nucă de cocos Crisp {și o vacanță pe blog} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Amestecați zahărul și ananasul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Combinați ovăzul, nuca de cocos, zahărul brun, făina și ghimbirul într-un castron.
Adăugați unt și ciupiți cu degetele până când se combină bine și amestecul este sfărâmicios. Împrăștiați topping peste ananas.
Coaceți până când fructele clocotesc și toppingul este auriu, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.