Ananas la grătar cu Nutella

Ananasul la grătar cu Nutella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 388 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, alune, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos de ananas-Habanero, Salată de pui și ananas la grătar cu sos de ananas-Serrano, și MousseTarts Nutella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul în aer liber la foc mediu-mare. Dacă nu aveți un grătar, puteți utiliza o tigaie de grătar interioară setată la foc mediu. Ungeți ușor grătarul. Gratiți feliile de ananas până se încălzesc și încep să se rumenească, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Este important să lăsați ananasul pe grătar, neatins, astfel încât să puteți crea semnele de grătar.
În timp ce ananasul se gătește, bateți mascarpona și vanilia într-un bol mic pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Combinați răspândirea de ciocolată-alune și smântână într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Se pune într-un cuptor cu microunde la foc mare timp de aproximativ 2 minute, amestecând la fiecare 20 de secunde pentru a se amesteca bine. Alternativ, puteți combina răspândirea de ciocolată-alune și smântână într-o cratiță mică, setată la foc mic și gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Se încălzește până la satinat neted și ușor de turnat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați feliile de ananas pe un platou mare.
Stropiți sosul cald de ciocolată-alune.
Dollop amestecul mascarpone deasupra.
Se presară cu alunele și se servește.