Hawaiian ananas cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 386 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 86 de fani. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr brun, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Hawaiian Ananas Poke Tort, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Ananas cu susul în jos tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
2
Turnați untul topit într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
3
Presărați zahărul brun uniform peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Nuci Pecan Planters®
4
Aranjați 8 inele de Ananas în două rânduri în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
5
Presărați nucile de macadamia, jumătate din nuca de cocos fulgi și 2 felii de ananas tocate între rândurile de inele de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Fulgi De Nucă De Cocos
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
6
Așezați o cireșă maraschino în fiecare inel de ananas, apoi împrăștiați cireșele rămase peste amestecul de nucă de cocos. Puneți vasul de copt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Maraschino
Bucatele De Ananas Scurse
Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
7
Bateți împreună sucul de ananas, apa de nucă de cocos, uleiul vegetal și ouăle într-un castron mare. Se amestecă piureul de banane, amestecul de tort galben și restul de nucă de cocos fulgi până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Amestec De Tort Galben
Fulgi De Nucă De Cocos
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Piure De Banane
6 Chiles Poblano Mici
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
8
Turnați încet aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se rulează un cuțit între tort și marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Sos Ponzu Preparat
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Acoperiți tigaia pentru tort cu o farfurie mare de servire și răsturnați-o pentru a înclina tortul din tigaie și pe farfurie cu feliile de ananas afișate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)