Ananas Dantelat
Ananasul franțuzesc necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 227 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ananas Dantelat, Ananas Dantelat, și Caserola De Ananas Franțuzească.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, untul și laptele împreună într-un castron mare. Se amestecă ananasul și pâinea. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de ananas, apoi întindeți amestecul într-un vas mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 35 până la 45 de minute.