Amprente De Catifea Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați amprentele de catifea roșie. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 243 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet Peppermint Thumbprints, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când sunt cremoase. Se amestecă oul, colorantul alimentar și vanilia până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți în făină, cacao și sare până se omogenizează.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foile de fursecuri, așezați bile la o distanță de 2 inci. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face indentare, dar nu apăsați până la foaia de cookie.
Coaceți 12 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; refaceți rapid indentările cu capătul lingurii de lemn, dacă este necesar.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de copt albe cu microunde neacoperite la 30 până la 50 de secunde, amestecând o dată, până când se înmoaie și chipsurile pot fi agitate netede. Puneți așchii topiți în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Taie colț mic de sac. Răsuciți punga deasupra chipsurilor topite. Strângeți punga pentru a umple fiecare prăjitură cu amprentă.
Lăsați să stea până când este setat.