Amprentele cu unt și gem durează aproximativ 1 oră și 8 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 de calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, dulceață de căpșuni, boabe de vanilie și sare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Amprente pentru gem, Amprente pentru gem și Amprente pentru gem.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr, Plus Mai Mult Pentru Rulat
1/2 Boabe De Vanilie, Seminte Racite Din Pastaie Sau 1/8 Lingurita Pasta De Vanilie Sau 1 Lingurita Extract Pur De Vanilie
Boabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De Vanilie
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un alt bol, bate untul și zahărul cu un mixer de mână până devin pufos, aproximativ 5 minute. Bateți oul și vanilia până se omogenizează. Incorporați încet ingredientele uscate în 2 adaosuri, amestecând doar până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți aluatul în bile de 1 inch cu o lingură de prăjitură sau de înghețată și rulați în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
5
Puneți la o distanță de aproximativ 2 inci pe foile de copt pregătite. Apăsați o amprentă în centrul fiecărei bile, la aproximativ 1/2 inch adâncime. Umpleți fiecare adâncitură cu aproximativ 3/4 linguriță gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți fursecurile până când marginile devin aurii, aproximativ 15 minute. (Pentru o culoare uniformă, rotiți tigăile de sus în jos la jumătatea coacerii.) Răciți fursecurile pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Servi.
8
Păstrați fursecurile într-un recipient bine închis timp de până la 5 zile.
Cremă Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru Cookie-ul cu amprentă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.