Amish Yumazuti
Amish Yumazuti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 508 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, tăiței de ou, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare includ Amish Yumazuti, Amish Dip, și Salată De Șuncă Și Mazăre Amish.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați tăiței într-o oală cu apă clocotită ușor sărată. Gatiti pana la al dente, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Gatiti carnea de vita macinata, ceapa, telina si usturoiul intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea se rumeneste uniform.
Scurgeți excesul de grăsime.
Unt un vas de copt 9x13 inch.
Așezați jumătate din tăiței gătite în fundul vasului. Acoperiți-le cu jumătate din amestecul de carne, apoi jumătate din roșii. Se toarna jumatate din crema de supa de pui peste rosii, apoi se presara jumatate din branza tocata. Repetați straturile, terminând cu brânză pe partea de sus.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este rumenită și bulbucată.
Lăsați să stea 10 minute pentru a seta înainte de servire.