Amish Hash Browns

Amish Hash Browns
Amish Hash Browns ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hash Browns, Hash Browns cu șuncă, și Chorizo Hash Browns.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cartofi, 1/3 cană de ulei, ouă și ceapă și amestecați până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați linguri de cartofi în uleiul fierbinte, aplatizându-se ușor. Gatiti pana se rumeneste pe fund si apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte. Păstrați într-un cuptor cald în timp ce prăjiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista