Amestec De Vafe De Malț Multigrain

Amestec De Vafe De Malț Multigrain
Multigrain Malt Waffle Mix ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru 59 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 7. O porție conține 1016 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de alac, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Vafe De Malț Multigrain, Budinca De Malț De Ciocolată Pops: Înghețată, Perfecțiune De Malț Fudgy, și Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se cântărește sau se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Combinați făina și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând cu un bici. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate79
Revista