Amestec de nuci ierburi
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Amestecul de nuci cu ierburi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 290 de calorii . Dacă aveți zahăr brun, migdale, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc cu salsa de ierburi , creveți cu ierburi la grătar și biscuiți cu naut cu mai multe semințe .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Întindeți caju, nuci pecan și migdale într-un 15x10x1-in neuns. tava de copt.
Coaceți 8-10 minute sau până se prăjește, amestecând din când în când.
Într-o cratiță mare, combinați untul și zahărul brun. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; se amestecă cu rozmarin și cimbru.
Adăugați nuci și amestecați pentru a acoperi.
Se întinde pe hârtie cerată să se răcească. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider.