Amestec De Legume Rădăcinoase
Amestecul de legume rădăcinoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, crenguțe de rozmarin, napi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Amestec De Legume Rădăcinoase, Amestec de legume rădăcinoase cu varză de Bruxelles, și Amestec De Rădăcină Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți becurile din Praz, rezervând părți verzi pentru o altă utilizare.
Tăiați becurile în bucăți de 1 1/2 inch.
Îndepărtați și aruncați frunzele de fenicul și stratul exterior al bulbului de fenicul.
Tăiați feniculul în felii.
Aruncați împreună bulbii de praz feliați, feniculul, morcovii și următoarele 4 ingrediente.
Așezați într-o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci.
Adăugați sfecla; presărați legumele cu sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede, amestecând de două ori.