Ambrosia Cupcakes

Ambrosia Cupcakes
Reteta Ambrosia Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 40 minute. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. Dacă aveți conserve de ananas, bicarbonat de sodiu, praf de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ambrosia Cupcakes, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3
Într-un alt castron, amestecați smântâna, nectarul de caise și conservele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul cremă alternativ cu amestecul de smântână. Bateți doar până se amestecă. Se amestecă nucile pecan. Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
5
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Coaceți la 350 timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru înghețare, într-un castron mare, cremă untul, crema de brânză și extracte până la lumină și pufos. Bateți în conserve. Bateți treptat zahărul cofetarilor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
ConservăConservă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Frost cupcakes; se presara cu nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Garnisiți cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista