Amberjack la grătar cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 169 calorii, 21g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fileuri amberjack, ceapă, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată, și Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană sirop de arțar, sos teriyaki, suc de lămâie și usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați pește. Sigilați punga și agitați ușor până când peștele este bine acoperit. Marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Înveliți o parte a unui pătrat de 12 inci de folie de aluminiu grea cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Puneți felii de ceapă pe jumătate din partea acoperită a foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Combinați restul de 2 linguri de sirop de arțar și margarină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină
6
Amestecă amestecul de sirop peste ceapă. Fold folie peste ceapa; crimp marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Puneți pachetul de folie pe raft; grătar, acoperit, 20 până la 25 de minute sau până când ceapa este fragedă și aurie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
9
Scoateți peștele din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Puneți marinada într-o cratiță mică; se aduce la fierbere și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Puneți peștele pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță, ungându-se adesea cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Transferați peștele într-un platou de servire; acoperiți uniform cu ceapă.