Amberjack cu Salsa de Mango-banane

Amberjack cu Salsa de Mango-banane
Amberjack cu Mango-Banana Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 377 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Rubarba lui Nicole-căpșuni Pavlova ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa De Mango-Banane, Gratar Jamaican nemernic dezosată de porc cu banane prăjite Mango Salsa, și Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă jumătate din amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Seal sac, și marinat în frigider 2 ore, de cotitură sac o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Puneți amestecul de suc rămas într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 de minute sau până când amestecul este redus la 1/4 cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
6
Presărați pește cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
7
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Stropiți amestecul de suc redus uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
9
Se servește cu Salsa de Mango-banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista