Amberjack cu Salsa de Mango-banane
Amberjack cu Mango-Banana Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 377 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Rubarba lui Nicole-căpșuni Pavlova ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa De Mango-Banane, Gratar Jamaican nemernic dezosată de porc cu banane prăjite Mango Salsa, și Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă jumătate din amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Seal sac, și marinat în frigider 2 ore, de cotitură sac o dată.
Puneți amestecul de suc rămas într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 de minute sau până când amestecul este redus la 1/4 cană. Pune deoparte.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Stropiți amestecul de suc redus uniform peste pește.
Se servește cu Salsa de Mango-banane.