Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Amaranth Tabouli. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amarant, roșii, pătrunjel tocat/tocat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt parfait de iaurt amarant – parfait de amarant cu fructe, sambar amarant roșu, sambar amarant roșu ușor, și Tabouli.
Instrucțiuni
1
Încălziți amarantul într-o tigaie la foc mic, amestecând continuu, până când boabele încep să iasă și amarantul este parfumat (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amarant
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați într-o oală mică și adăugați apa. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 15-20 de minute până când majoritatea, dacă nu chiar tot, lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute, acoperit.
4
Se răcește amarantul gătit, apoi se combină cu restul ingredientelor. Amestecați bine pentru a combina, gustați condimentele și serviți.