Amar De Portocale Crema De Zahar Ars

Amar De Portocale Crema De Zahar Ars
Amar de Portocale Crema de zahar ars este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 577 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract/esență vanillan, smântână grea / dublă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Orange Creme Brulee, și Marmeladă De Portocale Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la 350 de metri cubi F / 180 de metri cubi C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tapetați o foaie/tavă de copt cu pergament/hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile cu 1/2 cană de zahăr până când amestecul devine galben pal, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați vanilia și bateți până când aluatul devine foarte gros, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați făina și amestecați încet și ușor în amestecul de gălbenușuri, până când abia se încorporează. (Este important să nu amestecați prea mult; o parte din floare ar trebui să fie încă vizibilă de-a lungul marginilor și în centrul bolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-un castron curat, folosind mixerul electric și bătăile curate, bateți albușurile cu cele 2 lingurițe de zahăr până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de albuș de ou în aluat. Nu amestecați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Folosind o oală, în loturi mici, dacă este necesar, scoateți cu grijă aluatul într-o pungă de patiserie/conducte cu un vârf de dimensiunea 4. Introduceți linii subțiri de aluat de aproximativ 3 in/7,5 cm lungime și 1/4 in/6 mm grosime pe foaia/tava de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 1 in/25 mm. Folosiți o sită sau o sită cu ochiuri fine pentru a prăfui fursecurile cu zahărul de cofetărie/glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
CernereCernere
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tava din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigaie timp de aproximativ 1 minut pentru a le permite să se întărească puțin. Folosind o spatulă, transferați cu atenție pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați pentru a utiliza aluatul rămas. Ar trebui să aveți 25 până la 30 de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Preincalzeste cuptorul la 300 buc. F / 150 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, laptele și coaja de portocală și încălziți până când aburul începe să crească. Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se cuibărește oala într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când amestecul de cremă se răcește la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
În timp ce amestecul de smântână se răcește, într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou și 1/2 cană/100 g zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți până când zahărul este dizolvat și amestecat bine cu gălbenușurile. Bateți ușor amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un ulcior mare de măsurare a sticlei sau un bol cu o buză de turnare pentru a strecura orice solide. Împărțiți crema în mod egal între șase ramekine de 4 oz/120 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Așezați într-o tigaie/tavă de prăjire și adăugați apă pentru a ajunge la 1 in/2,5 cm în sus pe părțile laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți până când cremele sunt ferme, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă la temperatura camerei. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pentru a servi, îndepărtați folia de plastic/folia alimentară și așezați ușor un prosop de hârtie / hârtie absorbantă deasupra fiecărei cremă. Apăsați ușor pe prosop pentru a îndepărta orice acumulare de umiditate, având grijă să nu adânciți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste fiecare cremă. Folosind o suflantă, treceți flacăra deasupra zahărului până se topește și devine maro auriu. (Alternativ, preîncălziți broilerul / grătarul și strecurați cremele sub broiler la 4 până la 6 in/10 până la 15 cm de sursa de căldură pentru a topi zahărul; lăsați ușa cuptorului deschisă ușor și urmăriți cu atenție, deoarece zahărul se poate arde brusc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Lăsați crincormme brincormull să stea la temperatura camerei până când zahărul se întărește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
14
Dacă serviți cu fursecurile cu zahăr, așezați 2 fursecuri peste fiecare cremă, sprijinindu-le pe marginea ramekinelor și garnisiți cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Serviți imediat. Bucurați-vă de orice cookie-uri suplimentare a doua zi sau cu un vin dulce, desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De DesertVin De Desert
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista