Amar De Portocale Crema De Zahar Ars
Amar de Portocale Crema de zahar ars este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 577 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract/esență vanillan, smântână grea / dublă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Orange Creme Brulee, și Marmeladă De Portocale Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de metri cubi F / 180 de metri cubi C / GAZ
Tapetați o foaie/tavă de copt cu pergament/hârtie de copt.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile cu 1/2 cană de zahăr până când amestecul devine galben pal, aproximativ 1 minut.
Adăugați vanilia și bateți până când aluatul devine foarte gros, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați făina și amestecați încet și ușor în amestecul de gălbenușuri, până când abia se încorporează. (Este important să nu amestecați prea mult; o parte din floare ar trebui să fie încă vizibilă de-a lungul marginilor și în centrul bolului.)
Într-un castron curat, folosind mixerul electric și bătăile curate, bateți albușurile cu cele 2 lingurițe de zahăr până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de albuș de ou în aluat. Nu amestecați energic.
Folosind o oală, în loturi mici, dacă este necesar, scoateți cu grijă aluatul într-o pungă de patiserie/conducte cu un vârf de dimensiunea 4. Introduceți linii subțiri de aluat de aproximativ 3 in/7,5 cm lungime și 1/4 in/6 mm grosime pe foaia/tava de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 1 in/25 mm. Folosiți o sită sau o sită cu ochiuri fine pentru a prăfui fursecurile cu zahărul de cofetărie/glazură.
Coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Scoateți tava din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigaie timp de aproximativ 1 minut pentru a le permite să se întărească puțin. Folosind o spatulă, transferați cu atenție pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați pentru a utiliza aluatul rămas. Ar trebui să aveți 25 până la 30 de cookie-uri.
Preincalzeste cuptorul la 300 buc. F / 150 buc. C / GAZ
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, laptele și coaja de portocală și încălziți până când aburul începe să crească. Nu lăsați să fiarbă.
Se ia de pe foc și se cuibărește oala într-o baie de gheață.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când amestecul de cremă se răcește la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
În timp ce amestecul de smântână se răcește, într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou și 1/2 cană/100 g zahăr.
Bateți până când zahărul este dizolvat și amestecat bine cu gălbenușurile. Bateți ușor amestecul de cremă.
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un ulcior mare de măsurare a sticlei sau un bol cu o buză de turnare pentru a strecura orice solide. Împărțiți crema în mod egal între șase ramekine de 4 oz/120 ml.
Așezați într-o tigaie/tavă de prăjire și adăugați apă pentru a ajunge la 1 in/2,5 cm în sus pe părțile laterale ale ramekinelor.
Coaceți până când cremele sunt ferme, 35 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă la temperatura camerei. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Pentru a servi, îndepărtați folia de plastic/folia alimentară și așezați ușor un prosop de hârtie / hârtie absorbantă deasupra fiecărei cremă. Apăsați ușor pe prosop pentru a îndepărta orice acumulare de umiditate, având grijă să nu adânciți crema.
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste fiecare cremă. Folosind o suflantă, treceți flacăra deasupra zahărului până se topește și devine maro auriu. (Alternativ, preîncălziți broilerul / grătarul și strecurați cremele sub broiler la 4 până la 6 in/10 până la 15 cm de sursa de căldură pentru a topi zahărul; lăsați ușa cuptorului deschisă ușor și urmăriți cu atenție, deoarece zahărul se poate arde brusc.)
Lăsați crincormme brincormull să stea la temperatura camerei până când zahărul se întărește, 1 până la 2 minute.
Dacă serviți cu fursecurile cu zahăr, așezați 2 fursecuri peste fiecare cremă, sprijinindu-le pe marginea ramekinelor și garnisiți cu mentă.
Serviți imediat. Bucurați-vă de orice cookie-uri suplimentare a doua zi sau cu un vin dulce, desert.