Alune-Caramele De Cafea
Alune-cafea caramele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Un amestec de cafea espresso instant, unt, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Alune-Caramele De Cafea, Cafea Creme Caramele, și Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Folie de unt care acoperă fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Presărați alune în tigaie.
Într-o cratiță grea de 3 litri, încălziți untul, zahărul brun, siropul de porumb, cafeaua uscată, siropul de alune și laptele până la fierbere. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana la 245 F pe termometrul cu bomboane sau pana cand o cantitate mica de amestec picat in cana cu apa foarte rece formeaza o bila ferma care isi pastreaza forma pana la presare.
Se toarnă în tigaie. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Scoateți amestecul din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri, separând caramelele pe măsură ce sunt tăiate.
Se ornează cu boabe de cafea. Înfășurați bucățile individual în folie de plastic sau hârtie cerată.