Alun Mocha Torte

Alun Mocha Torte
Această rețetă face 16 porții cu 399 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, alune măcinate suplimentare, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Mocha Torte, și Mocha Nut Torte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când zahărul este dizolvat și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Combinați alunele și făina; pliați în aluat, 1/4 cană la un moment dat. Lingură în două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt căptușite cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 300 de minute timp de 25-30 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță grea mică, combinați ingredientele ganache; gătiți și amestecați la foc mic până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți din căldură. Puneți cratița în gheață; se amestecă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se scoate din gheață și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
8
Pentru cremă de unt, combinați zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Scoateți din căldură.
10
Adăugați o cantitate mică de amestec fierbinte la gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
12
Într-un castron mare, untul de cremă până la pufos. Bateți treptat în amestecul de zahăr gătit. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Dacă este necesar, dați-l la frigider până când crema de unt atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
14
Răspândiți cu jumătate de ganache până la 1/4 in. de margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort și ganache rămas. Congelați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Întindeți alunele în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
16
Garnisiți cu alune întregi și frunze de ciocolată. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista