Aluat - umplutura de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cuburi pâine cu aluat, bulion de pui, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pancetta, aluat și umplutură de mere, Aluat-Umplutură De Afine, și Umplutură De Aluat De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt și coaceți până la auriu pal și uscat, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. La foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți cârnați, rupând carnea și gătind până când cârnații încep să se rumenească, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Adăugați ceapa și țelina; continuați să sotati până când legumele sunt moi și cârnații sunt fierți, aproximativ 5 minute. Se amestecă ierburile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați bulion, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se transferă într-un bol mare de amestecare și se amestecă merele și pâinea. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Se întinde în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc și crocant deasupra, aproximativ 50 de minute.