Aluat Rustic De Pizza La Țară
Rețeta rustic country Pizza aluat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 704 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, făină bogată în gluten, făină de alac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Din Aluat Acru De Țară Franceză, Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, și Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mare de metal. Lucrați cu atașamentul cu palete al unui mixer de suport sau manual până când făina absoarbe tot lichidul, formează o bilă grosieră și începe să se întărească, aproximativ 3 minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Continuați să lucrați până când este moale, suplu și doar ușor lipicios, aproximativ 3 minute. Aluatul trebuie să treacă testul ferestrei. Este posibil să trebuiască să încorporați mai multă făină sau apă pentru a obține această textură, în funcție de hidratarea aluatului vechi.
Formați aluatul într-o bilă prin plierea repetată în colțuri până când se dezvoltă tensiunea superficială. Ungeți un castron mare și rotiți mingea de aluat peste tot pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați să crească la temperatura camerei timp de 1 1/2 ore. Puneți aluatul, formați-l într-o bilă și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până când este gata de utilizare.