Aluat De Pâine De Bază

Aluat De Pâine De Bază
Aluatul de pâine de bază este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Aluat de pâine de grâu de bază (pentru rulouri sau o pâine mare), Aluat Dulce De Bază, și Aluat Masa De Bază.

Instrucțiuni

1
Așezați apa caldă într-un bol cald de amestecare și adăugați drojdia. Se amestecă pentru a dizolva drojdia și se lasă să stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați sarea și zahărul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați făina și uleiul de măsline și amestecați, folosind mâinile până când aluatul se reunește într-o formă pe care o puteți frământa într-o bilă fără ca aluatul să se lipească de degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Spălați-vă și uscați-vă mâinile.
5
Scoateți bila de aluat din vasul de amestecare și așezați-o pe o tăietură netedă. Frământați aluatul, pudrându-l ocazional cu o linguriță de făină la un moment dat, până când formați o bilă netedă, fermă, omogenă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Așezați bila de aluat într-un bol ușor uns și acoperiți-o cu o cârpă de bucătărie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați vasul într-o zonă caldă (ca deasupra frigiderului) pentru a crește până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 2 ore. În acest moment, puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Aluatul este acum gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista