Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene

Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene
Aluatul de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie cu creștere rapidă, condimente, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, Cartofi sotati cu condimente italiene, și Fasole Pinto Cu Condimente În Stil Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și drojdia până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în apă cu gheață, răzuind vasul în timp ce amestecați, până când toată făina și apa au fost încorporate într-un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în 2 linguri de ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este ferm, dar ușor lipicios, amestecând mai multă făină, dacă este necesar. Frământați usturoiul granulat și condimentul Italian în aluat. (Pasul de frământare se poate face într-o mașină de pâine setată pe setarea aluatului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
4
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți blatul cu 1/2 linguriță de ulei de măsline, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească până la dublu, 1 până la 2 ore. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o crustă de pizza de 12 inci și așezați-o pe tigăi de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Mutați un suport în poziția de jos în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crustele de pizza pe raftul inferior doar până când sunt ferme, 3 până la 7 minute. Lăsați crustele să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a completa cu sos, brânză sau alte ingrediente dorite și reveniți la cuptor pentru a coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista