Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene

Aluatul de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie cu creștere rapidă, condimente, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, Cartofi sotati cu condimente italiene, și Fasole Pinto Cu Condimente În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și drojdia până când se combină bine.
Se amestecă în apă cu gheață, răzuind vasul în timp ce amestecați, până când toată făina și apa au fost încorporate într-un aluat moale.
Se amestecă în 2 linguri de ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este ferm, dar ușor lipicios, amestecând mai multă făină, dacă este necesar. Frământați usturoiul granulat și condimentul Italian în aluat. (Pasul de frământare se poate face într-o mașină de pâine setată pe setarea aluatului.)
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei.
Ungeți blatul cu 1/2 linguriță de ulei de măsline, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească până la dublu, 1 până la 2 ore. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o crustă de pizza de 12 inci și așezați-o pe tigăi de pizza.
Mutați un suport în poziția de jos în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Coaceți crustele de pizza pe raftul inferior doar până când sunt ferme, 3 până la 7 minute. Lăsați crustele să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a completa cu sos, brânză sau alte ingrediente dorite și reveniți la cuptor pentru a coace.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.