Aluat de Pizza fără Gluten

Aluat de Pizza fără Gluten
Rețeta de aluat de Pizza fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 1 oră și 10 minute. Acest fel principal are 784 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.56 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, făină de orez, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma guma de guar, puteți urma acest fel principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Aluat De Pizza Fără Gluten, Aluat De Pizza Fără Gluten, și Aluat de Pizza cu cap gras – fără ouă și fără Gluten pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista