Aluat De Chili-Brânză La Cuptor
Vatra-coapte chili-brânză aluat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 36. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați starter de aluat, făină de pâine, făină de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi De Brânză Chili De Două Ori Coapte, Cartofi Prăjiți Cu Brânză Chili, și Câini Cu Brânză Chili La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ingrediente în tigaia mașinii de pâine conform instrucțiunilor producătorului.
Selectați ciclul aluatului.
Răzuiește aluatul pe o scândură acoperită generos cu făină de pâine. Având grijă să nu perforați sau să rupeți suprafața aluatului (interiorul este lipicios), bateți ușor aluatul cu mâinile făinoase pentru a forma o pâine rotundă de aproximativ 8 inci lățime; nu frământați.
Presărați 2 linguri făină de pâine peste aluat.
Glisați o racletă de patiserie sau o spatulă largă sub pâine pentru a slăbi, apoi ridicați rapid și cu atenție pe o foaie de copt unsă cu unt de 14 pe 17 inci. Pat pentru a remodela pâine, dacă este necesar.
Acoperiți ușor pâinea cu folie de plastic și lăsați să stea până se umflă, aproximativ 30 de minute.
Cu o lamă de ras cu făină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați 2 până la 3 tăieturi adânci de aproximativ 1/2 inch peste partea superioară a pâinii.
Coaceți într-un cuptor 425 până se rumenesc bogat, 25 până la 30 de minute.
După ce pâinea s-a copt 25 de minute, presărați și 1/4 cană suplimentară de cric uscat mărunțit sau parmezan peste ea, apoi continuați să coaceți conform instrucțiunilor.
Transferați pâinea într-un raft pentru a se răci cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Pentru a face o pâine de 2 kilograme, utilizați 1 1/3 căni de apă, 1 1/3 căni de starter de aluat, 4 căni de făină de pâine, 2/3 cană de făină de secară, 4 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de sare și 1 pachet de drojdie uscată activă, 1/2 cană de cric uscat mărunțit sau parmezan și 1/3 cană de ardei iute jalapeo proaspăt tocat.