Aluat De Aluat I
Sourdough Starter i este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. 170 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Aluat de aluat și pâine de secară.
Instrucțiuni
Combinați cartofii instant, zahărul, apa și drojdia într-un recipient acoperit.
Lăsați starterul să stea pe un blat timp de 5 zile, amestecând zilnic cu o lingură de lemn.
În dimineața celei de-a cincea zile, hrăniți starterul cu 3 linguri de cartofi instant, 3 linguri de zahăr și 1 cană de apă caldă. Seara, scoateți 1 cană de starter pentru a o folosi într-o rețetă de aluat. Refrigerați starterul rămas.
La fiecare cinci zile, hrăniți starterul cu 3 linguri de cartofi instant, 3 linguri de zahăr și 1 cană de apă. Dacă starterul trebuie utilizat într-o rețetă, lăsați starterul alimentat să se odihnească la temperatura camerei cu 6 ore înainte de utilizare. Dacă starterul nu este utilizat într-o rețetă, păstrați la frigider și aruncați 1 cană de starter după fiecare hrănire.