Aloo Matar Ka Pulao (Orez Indian Cu Cartofi Și Mazăre )
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Aloo Matar ka Pulao ( orez Indian cu cartofi și mazăre). Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 3729 calorii. Pentru $13.3 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de mazăre, unt, semințe de coriandru pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum matar pulao sau Mazăre pulao / cum se face matar pulao, Aloo Matar curry , cum se face Aloo matar | Aloo matar sos, și Aloo Matar: Pean Indian și Curry de cartofi.
Instrucțiuni
1
Se spală orezul și se înmoaie în 2 căni de apă timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Scurgere well.In o tigaie grea, încălziți untul și adăugați chimenul și ghimbirul.Când ghimbirul devine maro deschis, adăugați mazărea și cartofii, coriandrul, garam masala, sarea și turmericul. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Turmeric
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Adăugați orezul scurs și 4 căni de apă, aduceți la fierbere neacoperit, apoi coborâți focul pentru a fierbe și acoperiți. Orezul trebuie făcut în 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.