Aloo Gobhi Umplutura

Aloo Gobhi Umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura Aloo Gobhi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cayenne, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Mama ' s Aloo Gobhi, Aloo Gobhi (cartof și conopidă), și Cel mai bun Aloo Gobhi al lui Aarsi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri (13 pe 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți cuburile de pâine în 1 strat în 2 tigăi mari de mică adâncime și coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până la uscare, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați 1 baton de unt în bucăți, apoi încălziți într-o tigaie antiaderentă adâncă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapă, morcovi, țelină și cartofi și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
7
Adăugați conopida și gătiți, amestecând, până când conopida este crocantă, aproximativ 8 minute.Se amestecă pudra de curry, sare, piper, chimen și cayenne și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
ConopidăConopidă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
8
Transferați într-un castron mare și aruncați cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați bulion și 1 cană de caju, apoi aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
BulionBulion
10
Întindeți umplutura în vasul de copt și acoperiți bine cu folie unsă cu unt (partea untă în jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Îndepărtați folia și presărați restul de 1/2 cană de caju deasupra, apoi coaceți până când blatul se rumeneste, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Umplutura poate fi asamblată, dar nu coaptă, cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista