Aloha Salsa

Aloha Salsa
Aloha Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 22 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ananas, ardei gras, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Aloha Salsa, Aloha, și Salată De Șuncă Aloha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate16
Revista