Almond Torte

Almond Torte
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Torta de migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, Almond Torte, și Almond Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați migdalele și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
3
Scurgeți, clătiți migdalele cu apă rece și alunecați și aruncați pielea. Se usucă cu un prosop de bucătărie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Cu spray cu ulei vegetal, acoperiți ușor în interiorul unui 10-in. pan cu jantă detașabilă sau orice alt 2-qt. vas de copt cu laturile de cel puțin 2 in. mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară în interiorul vasului cu 1 lingură. zahăr, înclinând și întorcând vasul pentru a acoperi uniform. Aruncați orice exces. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți migdalele până când sunt măcinate fin (aveți grijă să nu le măcinați în unt de migdale). Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu restul de 1/2 cană de zahăr timp de câteva minute până când este galben pal și gros. Amestecați ușor migdalele măcinate și extractul de migdale. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
8
Într-un castron mare curat, bateți împreună albușurile și sarea până se formează vârfuri ferme. Se amestecă 1/3 din albi în amestecul de gălbenuș-migdale pentru a se combina bine, apoi se pliază ușor în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă aluatul în vasul pregătit și se coace până se fixează și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească 15 minute, feliați și serviți cu coulis de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista