Almond Macaroons I
Macaroane de migdale s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, migdale albite, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Macaroane Cu Bucurie De Migdale, Almond Macaroons I, și Macaroane Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți foile de prăjituri cu pergament sau folie de aluminiu, cu partea strălucitoare în sus.
Înmoaie pasta de migdale cu mâinile sau robotul de bucătărie. În bolul mare de amestecare, amestecați pasta de migdale și zahărul.
Separați ouăle și adăugați albușuri la amestec.
Se amestecă zahărul, făina și sarea cofetarilor. Se amestecă bine.
Forțați aluatul printr-o presă de prăjituri sau aruncați cu lingurițe pe foile de prăjituri. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Presărați fursecurile cu migdale tocate și coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți pergamentul sau folia de pe foile de biscuiți și lăsați să se răcească. Îndepărtați macaroanele.