Almond Crcommercme Caramel

Almond Crcommercme Caramel
Caramelul cr de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 217 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Presărați migdalele uniform peste zahărul caramelizat; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
4
Combinați 1/3 cană de zahăr și făină. Bateți crema de brânză la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați albușurile și oul; bate bine. Adăugați treptat lapte și extract de migdale, bătând bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
LapteLapte
OuăOuă
7
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
11
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și inversați pe farfurii.
12
Stropiți oricare dintre siropul caramelizat rămas peste creme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista