Alice ' s Sour Cream piept de pui

Alice ' s Sour Cream piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 335 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Un amestec de piept de pui, piper de lămâie, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Cu Smântână, Piept de pui cu smantana si Jalapenos, și Piept de pui în sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți pieptul de pui în apă pentru a acoperi până aproape fraged.
Scurgeți și rezervați bulionul.
Într-un vas sigur pentru microunde, amestecați împreună smântână, parmezan, vin alb, bulion de pui, sare și piper de lămâie.
Tăiați puiul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și puneți amestecul de sos. Acoperă. Cuptorul cu microunde este ridicat timp de aproximativ 10 până la 15 minute, apoi scăzut timp de încă 5 minute. Asigură-te că nu arde. Când sosul începe să se îngroașe și puiul este fraged, se face!