Alfredo Omletă Coace

Alfredo Omletă Coace
Alfredo omletă coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 308 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, amestec original, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Alfredo Pui Coace, Alfredo Zucchini Coace, și Ciuperci Alfredo Paste Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați împreună amestecul Bisquick și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în 4 linguri de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă ușor 1 ou; pus deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras si ciupercile in unt 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ouă bătute. Gatiti, amestecand ocazional, pana se pun ouale; se ia de pe foc. Amestecați ușor slănina și sosul Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
5
Se întinde în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu topping.
7
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista