Alep-pui prăjit cu piper și mentă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți fulgi de ardei Alep, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Alep-pui prăjit cu piper și mentă, Carne de porc prăjită cu ardei Aleppo cu vinetă de șalot, și Carne de porc prăjită cu ardei Aleppo cu vinetă de șalot.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mediu, aruncați ceapa, uleiul de măsline și cele 2 lingurițe de mentă. Condimentează cu sare și piper negru.
Într-un castron mic, zdrobiți untul cu usturoiul, căpșunile, piperul de Alep, coaja de lămâie și restul de 1 1/2 linguri de mentă; condimentează cu sare. Frecați untul condimentat uniform sub pielea puiului. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire.
Condimentează puiul cu sare și piper negru și prăjește 20 de minute.
Adăugați ceapa în tigaie, reduceți cuptorul la 375 și prăjiți 20 de minute mai mult. Strângeți panele de lămâie peste pui și adăugați în tigaie. Prăjiți timp de 35 de minute mai mult, însăilând, până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 16
Transferați puiul pe o suprafață.
Lăsați să se odihnească 10 minute.
Întoarceți tigaia cu ceapa și lămâia la cuptor; prăjiți 10 minute.
Scoateți șirul și sculptați puiul.
Se servește cu ceapa, pene de lămâie și sucuri de tigaie.