Nevoie de o curs principal fără lactate? Albondigas picant ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 431 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,82 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Un amestec de ou, supă, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Alb-negru (chiftele în sos picant de roșii), Sudado de alb-negru, și Alb-alb-negru.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de vită măcinată, oul, firimiturile de pâine, orezul, chimenul, praful de usturoi și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Chimen
Orez
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine.
3
Aduceți bulionul de pui la fiert la foc mediu într-un ibric mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
4
Formați amestecul de carne de vită în chiftele de 1 inch, folosind aproximativ 1 1/2 linguri de carne pentru fiecare. Întoarceți focul sub bulionul de pui la foc mic și aruncați chiftelele în bulion. Fierbeți chiftelele în bulion timp de 20 de minute, până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Chiftele
Carne De Vită
Carne
5
Se amestecă morcovii, ceapa, țelina, conservele de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, sos de roșii, conserve de ardei iute, coriandru, praf de usturoi, oregano și chimen. Fierbeți supa timp de 1 oră pentru a găti legumele și amestecați aromele.