Winter White Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1872 calorii. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, unt, ceapă perlată dezghețată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq au Riesling paste, Cobbler Alb De Iarnă, și Cosmopolitan Alb De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper și dragați în făină. Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti puiul, lucrand in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați un strop de EVOO în oală împreună cu restul de unt, ceapă, usturoi, țelină, fenicul și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați legumele cu puțină sare și piper și gătiți până se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute. Se amestecă frunza de dafin și vinul, se întoarce puiul în oală și se gătește, parțial acoperit, la foc mic, rulant, 30 de minute. Se amestecă creme fraiche, se reduce la foc mic și se continuă să se gătească, cu 30 de minute mai mult. Dacă lichidul devine prea scăzut, adăugați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creme Fraiche
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați puiul într-un platou cald și adăugați muștarul și tarhonul tocat în ultimul moment.