Alb BBQ pui-Kraft

Reteta White BBQ Chicken-Kraft ar putea satisface pofta dvs. americană în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 620 calorii, 42G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 129 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere heinz, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați KRAFT acasă-stil BBQ pui Mac, Pui dulce și acru cu producători de Kraft, și Pachet De Folie Kraft Cina De Pui Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția puiului. Rezervați 1/3 cană amestec de mayo; la frigider până este gata de utilizare.
Se toarnă amestecul de mayo rămas peste pui într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei bucăți. Refrigerați 2 ore pentru a marina.
Grătar de căldură pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; grătar de căldură la 177°.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul pe grătar peste zona luminată; acoperiți. Grătar 8 până la 10 min. sau până când puiul este ars uniform, întorcându-se după 5 min. Mutați puiul la grătar peste zona neluminată; grătar 18-20 min. sau până când puiul este gata (165F), periaj ocazional cu amestec de mayo rezervat și monitorizare pentru temperatura consistentă a grătarului.