Alaska La Cuptor

Alaska La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Alaska coaptă. O porție conține 1501 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.62 pe portie. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sirop de porumb, apă, de 5 de 1/2-inch bucată sifon tort, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a utiliza până tort lb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Zahăr Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Așezați înghețata înmuiată în tigaia pentru pâine și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Așezați bucata de tort deasupra înghețatei, apăsați ușor în jos și puneți tigaia la congelator timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
După o oră, combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță de 2 litri și puneți-le la foc mare. Se amestecă doar până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Clip pe un termometru bomboane și se aduce amestecul la 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
În timp ce siropul se gătește, Așezați albușurile, sarea și vanilia în vasul unui mixer de suport și, folosind atașamentul de măturică, bateți ouăle la viteză mare până când ajung la vârfuri medii, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Când siropul de zahăr atinge 240 de grade F, scoateți-l de pe foc și, cu mixerul de suport la viteză mică, turnați încet și cu grijă siropul într-un flux constant subțire în amestecul de albus de ou, având grijă să nu intrați în contact cu biciul. După ce s-a adăugat tot siropul, creșteți viteza mixerului la mare și bateți până se formează vârfuri rigide și amestecul s-a răcit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Scoateți tigaia din congelator, întoarceți-o cu capul în jos pe un platou de servire rezistent la căldură și îndepărtați folia de plastic. Acoperiți complet combo-ul de tort de înghețată cu un strat de 1 inch de bezea în jur, sigilând bezea la tigaia din jurul marginii de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Folosiți o torță de propan pentru a rumeni bezea peste tot.
9
Serviți imediat. Poate fi înghețat odată ce bezea s-a rumenit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista