Alaska La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Alaska coaptă. O porție conține 1501 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.62 pe portie. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sirop de porumb, apă, de 5 de 1/2-inch bucată sifon tort, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a utiliza până tort lb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Zahăr Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic.
Așezați înghețata înmuiată în tigaia pentru pâine și întindeți uniform.
Așezați bucata de tort deasupra înghețatei, apăsați ușor în jos și puneți tigaia la congelator timp de 1 oră.
După o oră, combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță de 2 litri și puneți-le la foc mare. Se amestecă doar până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Clip pe un termometru bomboane și se aduce amestecul la 240 de grade F.
În timp ce siropul se gătește, Așezați albușurile, sarea și vanilia în vasul unui mixer de suport și, folosind atașamentul de măturică, bateți ouăle la viteză mare până când ajung la vârfuri medii, 4 până la 5 minute.
Când siropul de zahăr atinge 240 de grade F, scoateți-l de pe foc și, cu mixerul de suport la viteză mică, turnați încet și cu grijă siropul într-un flux constant subțire în amestecul de albus de ou, având grijă să nu intrați în contact cu biciul. După ce s-a adăugat tot siropul, creșteți viteza mixerului la mare și bateți până se formează vârfuri rigide și amestecul s-a răcit, 8 până la 10 minute.
Scoateți tigaia din congelator, întoarceți-o cu capul în jos pe un platou de servire rezistent la căldură și îndepărtați folia de plastic. Acoperiți complet combo-ul de tort de înghețată cu un strat de 1 inch de bezea în jur, sigilând bezea la tigaia din jurul marginii de jos.
Folosiți o torță de propan pentru a rumeni bezea peste tot.
Serviți imediat. Poate fi înghețat odată ce bezea s-a rumenit.