Al ' S Rum Chicken

Al ' S Rum Chicken
Al ' S Rum Chicken este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 474 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, sos, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Asigurați-vă că zona coastei sânilor este orientată în sus. Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți capacul și răsturnați bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
4
Așezați ananasul (rezervați câteva pentru garnitură) în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Pui întregPui întreg
5
Se toarnă rom peste tot. Acoperiți și coaceți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Garnisiți cu ananas suplimentar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista