Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc)

Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc)
Ajvar (sos de ardei roșu prăjit sârbesc) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi proaspăt, căldură la grătar: mediu-mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 106 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ajvar (Gust De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete), și Ajvar (răspândirea ardeiului roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbuni pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți ardeii pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până se înnegrește peste tot, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați piperul într-un castron mare, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Îndepărtați pielea carbonizată, semințele și miezurile din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
5
În timp ce ardeii se răcesc, străpungeți pielea de vinete cu o furculiță peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
6
Așezați vinetele pe partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când pielea se întunecă și ridurile și vinetele sunt uniform moi atunci când sunt presate cu clești, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți vinetele de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Tăiați vinetele și împărțiți-le pe lungime. Folosind o lingură, scoateți carnea de vinete; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați ardeii roșii prăjiți, pulpa de vinete și usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Se pulsează până se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
9
Se adaugă ulei, oțet și sare și se pulsează până se încorporează și ardeii se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Transferați sosul într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se folosește imediat sau se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la două săptămâni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista