Ajiaco Colombiano (supă columbiană de pui și cartofi)

Ajiaco Colombiano (supă columbiană de pui și cartofi)
Ajiaco Colombiano (supă columbiană de pui și cartofi) este un fără gluten felul principal. O porție conține 458 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,26 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coriandru, guascas, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Ajiaco: supă columbiană de pui și cartofi, SUPĂ DE PUI COLUMBIANĂ: AJIACO, și Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi: Ajiaco.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, așezați puiul, porumbul, bulionul de pui, coriandrul, ceapa verde, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați apa și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute, până când puiul este gătit și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Continuați să gătiți porumbul încă 30 de minute. Aruncați ceapa verde și adăugați cartofi roșii, cartofi albi și guacas. Gatiti inca 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi AlbiCartofi Albi
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Descoperiți și adăugați papa criolla congelat și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Tăiați carnea de pui în bucăți mici și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Serviți Ajiaco fierbinte cu capere și smântână grea pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista