Aioli De Usturoi Prăjit
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întreg 30, și Hor d ' oeuvre vegetarian? Aioli de usturoi prăjit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 125 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, ouă pasteurizate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli, Aioli De Usturoi Prăjit, și Aioli De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului; puneți usturoiul pe o bucată de folie și stropiți cu 1 lingură de ulei. Înfășurați bine și prăjiți la 400 timp de aproximativ 45 de minute sau până când este moale.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească; strângeți pulpa din căței de usturoi.
Puneți usturoiul prăjit într-un blender sau robot de bucătărie cu ou și următoarele 5 ingrediente și procesați, adăugând ulei de canola și 1/4 cană ulei de măsline într-un flux lent și constant, până când amestecul se îngroașă. Refrigerați într-un recipient etanș până la 4 zile.
Sfat rapid: folosiți aproximativ 1 cană de maioneză de bună calitate în locul ouălor și uleiului.