Agua De Jamaica (apă de Hibiscus)

Agua De Jamaica (apa de Hibiscus) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 8. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este adus la tine de Allrecipes. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, ienibahar măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Agua De Jamaica (ceai de Hibiscus), Agua De Jamaica, și Jamaica (hibiscus) Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 6 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă petalele de hibiscus, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ienibaharul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor până când apa a devenit roșu intens, 30 până la 45 de minute.
Se amestecă piloncillo tocat în apa de hibiscus până se dizolvă, apoi se lasă deoparte să se răcească 15 minute. După răcire, strecurați lichidul cald într-un ulcior de 1 galon printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă. Strângeți cât mai mult lichid din petale, apoi aruncați petalele. Se amestecă zahărul alb până se dizolvă, apoi se toarnă suficientă apă rece pentru a umple ulciorul.
Serviți imediat sau lăsați să stea peste noapte pentru cel mai bun gust.