Agitarea cărnii de vită cu salată de lăstari de mazăre
Agitarea cărnii de vită cu salată de lăstari de mazăre este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vită Agitată De Gingergrass, Carne De Vită Agitată, și Carne De Vită Agitată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați carnea de vită cu 1/2 lingură de ulei vegetal, 1 lingură de usturoi, 2 lingurițe de zahăr și sosul de pește; condimentează cu piper.
Într-un castron, aruncați ceapa și oțetul. Într-un alt bol, amestecați sosul de soia cu uleiul de măsline și restul de 1/2 linguriță de zahăr. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un wok, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal la foc mare până la fumat.
Adăugați restul de 1 lingură de usturoi și 1/4 linguriță de sare; gatiti pana devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate din carne și gătiți timp de 3 minute fără a amesteca; întoarceți și gătiți cu 1 minut mai mult.
Transferați pe o farfurie; gătiți al doilea lot. Întoarceți carnea în wok și amestecați timp de 30 de secunde.
Pe un platou mare, aruncați lăstarii de mazăre cu ceapa și sosul de soia. Puneți carnea de vită deasupra și serviți.