Afine-Pecan Shortbread Pătrate

Afine-Pecan Shortbread Pătrate
Pătrate Shortbread afine-Pecan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 696 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coajă de var, nuci pecan, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este extraordinar. Încercați Pecan Shortbread Pătrate, Nucă De Cocos Pecan Shortbread Pătrate, și Rubarbă Shortbread Pătrate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Amestecați împreună nucile pecan, făina și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți 1 cană de unt și 1 1/2 căni de zahăr pudră la viteză medie cu un mixer electric de stand greu 2 minute sau până când este palid și pufos. Bateți în 1/4 linguriță. extract de vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică la 30 de secunde după fiecare adăugare până când se formează un aluat și se reunește pentru a menține o formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Apăsați 2 căni de aluat într - un strat gros pe fundul unei tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci. Se acoperă uniform cu afine proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați zahărul granulat și coaja de var și presărați uniform peste fructe de pădure. Zdrobiți aluatul rămas uniform peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Coaja De TeiCoaja De Tei
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până la auriu. Se răcește pâinea scurtă în tigaie pe un suport de sârmă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Tăiați în pătrate înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista